Ja se çfarë telefoni planifikon të sjellë Lenovo

Ky është një telefon mjaftë mbresëlënës, i cili planifikohet më vjen më një projektor, si dhe eshte telefoni i parë lazerik që pritet të vjen në historinë e telefonave inteligjent.

Nga projektori i telefonit mund të shikohen filma, shfaqje të ndryshme, apo edhe te luhen video-lojëra në mur. Po ashtu nga ky projektor në një distancë të afërt, mund të përdoret për projektim të tastierës.

Shih videon më poshtë:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT