Ja se çfarë tanku kanë ndërtuar SHBA-të

Se shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë teknologji jashtëzakonisht të zhvilluar, kjo nuk ka fije dyshimi.

Së fundmi është publikuar edhe kjo tankë-dron e cila mund të lëviz me një shpejtësi të madhe, nuk ka nevojë as për person dhe as për bord. Mjeti luftarak i quajtur Ripsaw mund të kontrollohet me telekomandë, mund t’i ndryshoj armët e llojeve të ndryshme , madje edhe ti ri-mbush vetë.

Megjithëse Ripsaw është ende në fazën testuese, kjo makineri lufte është cilësuar si një mjet jashtëzakonisht shumë efektiv.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT