Gregor dhe Khabib kanë fituar mjaft mirë financiarish pas ndeshjes së sotme.

Dana White, presidenti i UFC ka quajtur luftën si më të madhen në historinë e UFC-së dhe numrat e pay-per-view kanë arritur afro 3 milionë euro, shkruan GazetaBlic

Duke mos përfshirë sponzorët, Gregor dhe Khabib kanë fituar miliona euro.

Sipas njoftieve të lëshuara më parë këtë javë nga Komisioni Shtetëror Atletik i Nevadës, McGregor do të marrë në shtëpi një shumë prej 3 milionë euro për luftimin ndaj Khabib – një shumë që natyrisht nuk përfshin shpërblimet, të ardhura PPV dhe marrëveshje komerciale.

Nurmagomedov ndërkohë ka marrë marrë 2 milionë euro – pavarësisht se mbante titullin e lehtë.

Është e rëndësishme të theksohet se këto shifra nuk përfshijnë sigurimin, licencat dhe taksat dhe paratë e paguara nga sponsorët.