Ja sa mund të dënoheni me burg nëse përdorni emër të rrejshëm në internet (Video)

E keni ditur se nëse përdorni emër të rrejshëm në internet do të dënoheni deri në 20 vite burg?

Kjo është e vërtetë. Mirëpo, jo vetëm këtë veprim ilegal shumica e njerëzve janë duke e bërë momentalisht në internet, shkruan lajmi.net

Shikojeni videon e mëposhtme dhe mësoni se çfarë po bëni gabim.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT