Ja sa mund të deformohet iPhone, Samsung dhe HTC (Video)

Modelet më të reja të kompanive të njohura të telefonave Apple, Samsung dhe HTC janë testuat nga një kompani amerikane duke përdorur një robotë se sa mund t’i rezistojnë deformimit.
Për dallim nga Samsung Galaxy S6 edge dhe HTC One M9, modeli i iPhone 6 Plus doli të jetë më i qëndrueshmi i cili edhe pse u deformua vazhdoj të punoj normalisht, ndërsa modeli i Samsug dhe HTC nuk arritën të ndezën pas deformimit.
Për të bërë këtë testim kompania amerikane, Square Trade,  ka përdor një robotë duke ushtruar forcë të njëjtë te tre telefonat.
Për më shumë shih videon më poshtë:
- Advertisement -

MË TË FUNDIT