Ja sa është klauzola e largimit për Shkodran Mustafin

    Tani në të gjitha mediat, po shkruhet për interesimin e Real Madridit për Shkodran Mustafit, mbrojtësi shqiptar që po shihet si zëvendësues i Sergio Ramosit.

    Por sa mund t’i kushtojë Mustafi, Real Madridit.

    Kampioni i botës me Gjermaninë, në Valencia erdhi nga Sampdoria, për 8 milionë euro, duke nënshkruar kontratë deri në vitin 2019, dhe klauzola për lirimin e tij, është 50 milionë euro.

    Për Realin nuk janë problem 50 milion euro, dhe nëse realizohet ky transfer, atëhere Mustafi do të bëhet mbrojtësi më i shtrejtë në botë!