Ja pse nuk duhet të shkruani në telefon kur jeni duke ecur (VIDEO)

Mjafton të mbyllni e të hapni sytë dhe mund të humbisni momentin kur hajni ia vodhi telefonin nga dora.

Në këtë video do të shihni  ku shihet se si

çiklisti në shpejtësi, i vjedh telefonin një burri që ishte i zënë duke shkruar.

Brenda sekondave, hajni ia merr telefonin 41-vjeçarit, i cili i vihet pas duke vrapuar, por më kot.

Policia e Londrës e ka lansuar këtë video, në mënyrë që të mbledh informata për burrin që bëri këtë vjedhje.

Po ashtu, kërkohet nga të gjithë që të jenë më të vëmendshëm kur shkruajnë në telefon, derisa janë duke ecur në publik.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT