Ja prova! Alienët po i afrohen frikshëm Tokës

Ceres gjendet në rripin e asteroideve midis planetit Jupiter dhe planetit Mars.Pas vëzhgimeve disajavore u vu re që fusha e ndriçuar vazhdonte të qendronte e palëvizur.

Sipas shkencëtarëve fusha e ndriçuar mund të jetë e përbërë nga akulli por ka edhe mendime më fantazuese që flasin për një bazë aliene.

“Mendojmë se fusha e shndritshme mund të jetë një reflektim i dritës diellore dhe mund të shkaktohet nga prezenca e një mase të madhe akulli”, tha Christopher Russell, drejtuesi i misionit nga Universiteti i Kalifornisë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT