Ja polici “hero” i protestës në Shkup (VIDEO)

Polici i cili u hapi protestuesve pengesat duke ju mundësuar të futen në oborrin e qeverisë së Maqedonisë është shpallur sihero i protestës në rrjetetsociale.

Polici pasi ju ka hap rrugën protestuesve është parë derisa ka braktisur vendin e punës duke u larguar nga detyra.

Video e publikuar e këtij momenti dhe shumë foto të këtij polici po bëjnë xhiron e internetit nëpërrrjetet sociale.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT