Ja për çfarë shërbejnë fasulet e zeza

Fasulet janë të pasura me proteina, duke u bërë një zëvendësues shumë i mirë për mishin në rrethin e vegjetarianëve. Ato janë një ushqim i lehtë për tu gatuar dhe kanë një rol të veçantë në dietat e shumë njerëzve.

Fasulet kanë në përmbajtjen e tyre fibra, kjo gjë ju ndihmon të ndjeheni të plotë me energji, gjithashtu ato kanë sasi të vogël acidi yndyror Omega 3, që përmirësojnë shëndetin e zemrës.
Fasulet e zeza janë një produkt që ju mund ti përdorni dhe në sallatat e përgatitura.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT