Ja në çfarë gjendje është shtëpia e Avni Rrustemit

Se shtëpia Muze e Avni Rrustemit në Libohovë është në gjendje të mjerueshme, e tregojnë edhe fotot si më poshtë.

Megjithatë pritet të ketë diçka pozitive në të ardhmen. Ministrja e Kulturës së Republikës së Shqipërisë, Mirela Kumbaro, në një inspektim pune, së bashku me specialiste dhe drejtues te DRKK Gjirokaster, të cilët po bëjnë gati hartimin e projektit për shpëtimin e saj.

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT