Ja kush pozicionohet në vendet e treta nëpër grupe të “Euro 2016”

 

Vendi i tretë më i mirë kualifikohet direkt për në “Euro 2016′. Shqipëria pozicionohet e treta për shkak të golavarazhit -1 në krahasim me Skocinë që mban vendin e parë me +1 gola të shënuar.
Përvecse padrejtësisë që na u bë në ndeshjen me Serbinë, tashmë ajo humbje 3-0 në tavolinë na prish shumë punë për renditjen e përgjithshme pasi duhet të ishim në vendin e parë për golavarazh më të mirë pasi e kemi në fushen e lojes +2.
Pos kësaj Shqipëria rrezikon që në barazh të luaj kundër Holandës, Rusisë dhe disa shteteve me futboll më cilësor se Shqipëria që do të ishte thuajse e pamundur të kalonim tutje. Mund të luaj edhe kundër “Zvicrës së shqiptarëve”.