Ja kush i bindi investitorët nga Britania e Madhe për të investuar në Skenderaj

 

Firma nga Britania e madhe do të ndërtoj një fabrikë për përpunimin e panxhar-sheqerit në Skënderaj, konkretisht në fshatin Dashevc, ku dhe janë ndarë 11 hektar tokë.

Meritë që kjo fabrikë do të ndërtohet në Skenderaj është e kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtakut. Këtë e ka bërë të ditur, Mergim Lushtaku, nëpërmjet një postimi në Facebook, se babai i tij i bindi investitorët nga Britania e Madhe për të investuar në Kosovë.

Postimi i Mergimit në Facebook:

Urime qytetarve të Kosovès nè përgjithësi, e në veçanti qytetarve të Skenderajt!

Urime prindit tim, i cili i krijoj mundësi investitoreve të Britanisë së Madhe, dhe i bindi ata që të investojnë në Kosovë duke ndalur trendin e “getos”! – ka shkruar Mergim Lushtaku në profilin e tij të në Facebook.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT