Ja kush është i arrestuari në qendrën e votimit në Abri të Epërme (Foto)

Kryesuesi i qendrës se votimit në Abri, Fadil Xhemajlaj është arrestuar dhe është duke u intervistuar në prokurori.

I arrestuari vjen nga subjekti politik Nisma për Kosovën. Nga vendvotimi i tij janë shpërndarë xhirime të votave.

Ajo qendër është mbyllur dhe jashtë kanë mbetur qytetarët duke pritur me radhë të gjatë.

fadil-xhemajli

- Advertisement -

MË TË FUNDIT