Ja ku mund të fitoni para me thasë. Zbuloni 6 vendet perfekte për të punuar në Europë!

Ju mund të jeni duke konsideruar një jetë jashtë vendit ose ëndërroni të bëni një lëvizje nëpër Evropë.

Bazuar në kritere të ndryshme duke përfshirë praninë e një shkolle ndërkombëtare, cilësinë e jetës, sistemin e kujdesit shëndetësor, zhvillimin teknologjik, koston e jetesës dhe shkallën e ulët të krimit, organizata (EBD), ka zbuluar renditjen e saj për vendet kryesore për të jetuar, investuar dhe krijuar projekte të reja.

Braga, Portugali

Populli Portugez është eksplorues dhe u detyrohemi për shumë zbulime. Hapja dhe sipërmarrja janë dy cilësitë rëndësishme që mund të gjenden në Braga. Ajo është qyteti i tretë i Portugalisë, dhe konsiderohet qyteti më i lumtur në vend dhe gjithashtu në podiumin e qyteteve evropiane me cilësinë më të mirë të jetës. Kohët e fundit, Braga u njoh për betejën efektive kundër Covid-19, duke shfaqur kapacitetin e saj për inovacion dhe dinamizëm.

Madrid, Spanjë

Madrid ofron një nga cilësitë më të mira të jetës së Evropës, një kosto të arsyeshme jetese dhe një shkallë të ulët të krimit. Spanja është një vend në evolucion të vazhdueshëm dinamik, kulturor, i pakrahasueshëm dhe një destinacion perfekt. Spanja gjithashtu ofron sisteme të mira shëndetësore dhe shkollore dhe Madridi i përshtatet të gjitha profileve të të huajve. Madrid është kryeqyteti i një vendi të madh dhe për këtë arsye është më i shtrenjtë se disa vende të tjera në Spanjë, por kostoja e jetesës është më e ulët.

Brighton, Mbretëria e Bashkuar

A doni të vendoseni në Evropë, për disa muaj, një vit apo pjesën tjetër të jetës tuaj, por nuk keni energji ose kohë për të mësuar një gjuhë të re? Britania e Madhe është për ju. I njohur për zhvillimin e tij të madh, Brighton njihet gjithashtu si një nga kryeqytetet e gjelbra të Britanisë dhe është një nga qytetet me cilësinë më të mirë të jetës. Pikat e forta të tij janë jeta kulturore, bregdet i madh, dyqane të ndryshme, shkolla ndërkombëtaredhe arti i rrugës me famë botërore.

Hamburg, Gjermani

Gjermania është një vend mikpritës për emigrantët që duan të zbulojnë një vend të njohur për cilësinë e jetës, industritë e rëndësishme, shkallën e ulët të krimit, shkallën e lartë të punësimit, stabilitetin dhe shëndetin e mirë ekonomik. Gjermania ka diçka për t’u ofruar të gjitha llojeve të emigrantëve, pensionistëve, punëtorëve të rinj, prindërve të rinj, udhëtarëve, qofshin ata të shkolluar ose jo. Hamburgu mund të jetë më i përshtatshëm për familjet, si dhe pensionistët që dëshirojnë të përfitojnë nga një jetë kulturore intensive.

Vjenë, Austri

I njohur si një nga qytetet me cilësinë më të mirë të jetës në Evropë dhe një nga nivelet më të ulëta të krimit, Vjena është një zgjedhje perfekte për ata që kërkojnë siguri, stabilitet, përballueshmëri, kulturë, akses në kujdesin shëndetësor dhe shkollat ??ndërkombëtare. Austria nuk është vetëm një nga ndikimet kryesore kulturore në kontinent por gjithashtu është një vend në krye të çështjeve mjedisore, etike dhe shoqërore. Ashtu si Zvicra, Austria ofron punë në sektorë të ndryshëm të nivelit të lartë të tilla si kompani ndërkombëtare, banka dhe universitete.

Roterdam, Hollandë

Ndërsa Hollanda është e njohur për zhvillimin e saj dhe qasjet inovative ndaj çështjeve etike dhe shoqërore, ne shpesh mendojmë për Amsterdamin dhe harrojmë qytete të tjera të mëdha siç është Roterdami. Rotterdam ofron punë të paguara mirë për emigrantët e kualifikuar. Shumica e Hollandezëve flasin anglisht të shkëlqyeshëm dhe janë të këndshëm, modest dhe miqësor.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT