Ja gjërat që ndodhin ndoshta vetëm në Dubai

Emiratet e Bashkuara Arabe aktualisht mbajnë rekordin për ishullin më të madh të bërë nga dora e njeriut, për qendrën më të madhe tregtare (3.7 milion metër katrorë), ndërtesën më të lartë, automjetet luksoze të forcave të policisë, duke përfshirë një Bugatti Veyron dhe hotelin e vetëm në botë me 7 yje. Po është mëse e vërtetë dhe skenarët e përditshëm përfshijnë luanë dhe tigra që nxjerrin kokën nga dritaret e makinave, trafik të bllokuar nga makinat Ferrari, celularë që kushtojnë më shumë se të gjitha paratë që ju keni fituar në gjithë jetën tuaj dhe bankomat e që nxjerrin shufra ari. Të jeni i sigurt se nuk keni qenë dëshmitar i asnjë prej këtyre gjërave.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT