Ja gallatat në internet për krizën ekonomike në Greqi (foto)

 

Kriza ekonomike e shtetit helen përveç analizave edhe opinioneve të ekonomistëve në zë të Europës dhe jo vetëm është bërë objekt i rrjeteve sociale dhe mediave online nga ku qarkullojnë një sërë fotosh të cilat me pak fjalë tregojnë situatën e vështirë ekonomike.
Disa prej tyre janë realiteti përmes vizatimeve, ndërsa të tjera janë animacione qe po qarkullojnë si “gallata” në internet.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT