Ja emrat e më të pasurve në Ballkan

Për të tretin vit radhazi maqedonasi më i pasur është biznesmeni Minço Jordanov, pronar i një numri të madh kompanish metalurgjike dhe ndërtimi. Vlera e aksioneve të tij, sipas prestigjiozes “Forbes”, arrin shifrën në 26.4 milionë euro.

Pas tij renditet pronari i parë i “Makpetrol”-it, Andrej Josifovski, me 22.5 milionë euro në aksione.

Sipas renditjes së “Forbes” në tri vendet e para të listës së biznesmenëve më të pasur në rajon, renditen kroatët Ivica Todoriç, Branko Rogliç dhe Emil Tedeschi.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT