Ja cili është qyteti me vetëm një polic në botë (Foto)

 

Lanba, është një qytezë në jug-perëndim të Kinës, i cili ka vetëm një polic. Në këtë qytetansjëherë nuk ka ndodhur asnjë krim, aksident trafiku apo çfarëdo rasti tjetër që kërkon ndërhyrjen e autoriteteve, prej gati dhjetë vitesh.

Polici Pan Yong, i cili ndodhet në këtë qytet është i verbër, ai është 43 vjeç dhe ndihmohet nga bashëkshortja e tij, për të bërë kontrollet e përditshme.

“Unë nuk kam ndonjë punë për të bërë, por e ndiej që jam duke dhënë kontributin tim. T’i shërbej këtij komuniteti është diçka shumë e rëndësishme për mua”, është shprehur Yong. /albeu.com/Drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT