Ja cilët hoxhollar kanë marrë statusin e veteranit të UÇK-së (dokument)

Në radhët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kishte pjesmarrës nga të gjitha trevat shqiptare, por gjithashtu në radhet e kësaj ushtrie nuk mungonin as prijës fetarë që u rreshtuan në luftë kundër armikut shekullor Serbisë. Një fakt i tillë ndodhi edhe në rastin kur shumë hoxhllarë morrën armët në dorë u rreshtuan në radhët e UÇK-së dhe kontribuan në çlirimin e Kosovës. Kështu në listat e veteranëve që dolën tani së fundi nga komisioni vërejmë se janë plot 22 hoxhollar që tanimë kanë marrë statusin e veteranit të UÇK-së/drenicapress/

Ja listat me emrat të hoxhollarëve

- Advertisement -

MË TË FUNDIT