Ja cilat skuadra kanë tifozë më shumë

 

TOP 10 klubet që kanë më shumë fansa në botë sipas gazetes amerikane FORBES:
1 – Manchester United – 350 milion fansa
2 – Real Madrid – 320 milion fansa
3 – Barcelona – 300 milion fansa
4 – Chelsea – 220 ilion fansa
5 – Arsenal – 160 milion fansa
6 – Bayern Munchen – 140 milion fansa
7 – Milan – 120 milion fansa
8 – Liverpool – 110 milion fansa
9 – Juventus – 90 milion fansa
10 – Inter – 70 milion fansa
Kjo lenditj është bërë duke marrë parasysh fansat nëpër rrjetet sociale si dhe nga shitja e fanelave.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT