Ja cilat ishin aplikacionet më të mira të muajit Prill

Erdhi radha e muajit Prill ku kemi përzgjedhur një listë aplikacionesh më të mira. Në fakt në kry të listës qëndron aplikacioni i video transmetimit të twitter lançuar për iOS. Pjesë e kësaj liste janë edhe aplikacionet e reja të Riff dhe Office Lens në iOS dhe Android. Më më tepër ju ftojmë të ndiqni artikullin.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT