Ja cilat fshatra të Drenasit do të mbesin pa rrymë

KEDS përmes një kumtese njofton se nesër, më 5 maj, për shkaqe riparimesh, do të ketë ndërprerje rryme: Skenderaj • Dalja 10 kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 12:00 deri në orën 15:00 .

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Polac, Krushefc, Dashefc, Qirez, Baksi, Kozhica, Rellofc, Kraz Mirofc, Likoshan, Gradicë, Krasaliq dhe Godanc.

Arsyeja e shkyçjes: Realizimi i punimeve te konsumatorët e mëdhenj.
2.

Më 05.05.2016 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

• LP Ekstra (73000006) prej orës 10:00 -12:00 .
Pa energji do të mbesin vendbanimet: Pegaj, Studime dhe Sfaraçak.
Arsyeja e shkyçjes: Realizimi I punimeve sipas pëlqimit energjetik.
Prizren

1.

Më 05.05.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni I do të shkyçet:

• Dalja 10KV Rruga e Nashecit (30000013) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Besim Shala, Beamir Memaj, Toplica, Esad Mekuli dhe Zef Skeraj.

Arsyeja: punime për shqyrtimin e mbrojtjes rele në daljen 10kV Rruga Nasheci.

• Dalja 10kV Liria (30000005), prej orës 12:00 deri në orën 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: ABC-Plast, Adnan SH.P.K. Dualos, SH.P.K Getoari, Vertigo,D.P.Z.Medina-1, ING.BIRO,K.f Getoari, Liria Material ndertimor, N.T.SH Europrinty-2, N.Sh Liria-Prizren, Prizren Graf.
Arsyeja: punime për shqyrtimin e mbrojtjes rele në daljen 10kV Liria.

• Dalja 10KV Printeksi (30000006) prej orës 13:00 deri në orën 14:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabriken e Printeksit.

Arsyeja punime për shqyrtimin e mbrojtjes rele në daljen 10kV Printeksi.

2.

Më 05.05.2016 në NS 35/10 kV Dragashi do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Bellobradi (30036008) prej orës 11:30 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Restelica, Kukajani, Libevishta, Mlika, Orqusha , Zlipotoku, Krusheva dhe Glloboqica.

Shkyçja do të bëhet për shkak të ndërrimit dhe montimit të ndërprerësit 10 kV.
3.

Më 05.05.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Peqani (kodi: 32000007) prej orës10:00 deri në orën 15:00 , shkyçja do të bëhet dy herë në intervale kohore prej 20 minutash.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës (Bes co etj).
Arsyeja e shkyçjes: montimi i ormanit Shpërndarës te konsumatori Gurthyesi Destani Peqan Projekti Big consumer.

Më 05.05.2016 dhe 06.05.2016 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

• Dalja 10 kV Letanci (14000012), prej orës prej 07:00h – 11:00h dhe 13:00h – 17:00h.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi dhe Pakashtica.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT