Ja çfarë tha Rugova për Adem Jasharin (Video)

Dr. Ibrahim Rugova në një intervistë pas luftës kur u pyet për heroin legjendar Adem Jashari si dhe për vizitën në Prekaz u përgjigj “Ju  e dini, nuk po dua të hy në histori, por kur ka ndodhur ajo para tash katër viteve, atëherë si kryetar i Republikës së Kosovës kam shpallur ditë zie, dhe natyrisht me gjithë respektin më të madh dhe dëshirojë që tash meqenëse e kemi bërë institucionin e Presidentit t’i bëjmë një nderim dhe një respekt më të lartë shtetërorë që është i mundur për Adem Jasharin, familjen dhe heronjtë e dëshmorët e tjerë”
Për më shumë shih video më poshtë:
- Advertisement -

MË TË FUNDIT