Ja çfarë të dhënash ka Facebook për secilin nga ne

Çdo gjë që ne postojmë në Facebook që nga të dhënat personale, prirjet politike, teknologjia që përdorim, madje edhe vendodhja jonë, Facebook di si ti përdorë fare mirë për të plotësuar një katalog me secilën nga dosjet tona me informacione të detajuara.

Facebook mund të dallojë se çfarë smartphoni përdorim, sistemin e operimit të kompjuterit që përdorim, si e kalojmë kohën e lirë, me kë e kalojmë atë, me pak fjalë na njeh shumë më mirë se ndoshta edhe një shok të cilin e takojmë shpesh.

Bazuar ne faqet që i bëjmë like, dhe statuset e ndryshme ato marrin informacion edhe mbi nivelin arsimor dhe kulturor të secilit nga ne dhe bazuar mbi këto preferencat tona, Facebook pastaj zgjedh llojin e reklamave që mund të na ofrojë.

Profilin tuaj të interesave mund ta shikoni në këtë link: https://web.facebook.com/ads/preferences

- Advertisement -

MË TË FUNDIT