Ja çfarë risie sjell Xperia M4 Aqua

Telefonat nga Sony çdo ditë e më shumë po bëhen me popullorë dhe po pëlqehen, për faktin se këta telefona të mençur janë rezistet ndaj ujit dhe pluhurit.

Se telefonat janë të mbushura me baktere, kjo nuk ka fije dyshimi. Risia të cilën e sjell Sony ka të bëj me atë se ka lanësuar një ueb sajt, ku tregon se sa të pa pastër janë telefonat e mençur si dhe mënyrën se si ju mund të pastroni me ujë telefonin Xperia M4 Aqua.

Për t’u informuar më shumë mbi këtë mundësit të re nga Sony, kliko këtu

- Advertisement -

MË TË FUNDIT