Ja çfarë ndodh nëse shpohet bateria e telefonit  (Video)

Sfida pothuajse më e madhe e kompanive të ndryshme që merren me prodhimin e produkteve elektronike është që bateria të zgjatë sa më shumë orë punë. Mirëpo, a e keni munduar ndonjëherë se çfarë përmban kjo bateri, apo në rast se ju ndodh që bateria të shpohet, çfarë do të ndodhë ?
Bateritë e pajisjeve të ndryshme, qofshin ato telefona të mençur, tabletë, kompjuter, kamera etj., përdoren me molekula litium-polimer për shkak të masës së tyre të vogël dhe potencialit.
Këto bateri janë të sigurta dhe të mbrojtura nga kasa e telefonit dhe nuk ekziston ndonjë rrezik nëse ju bien në tokë, eventualisht në ndonjë rast shumë të rrallë.
Nëse do të shpohet bateritë e tilla si në videon më poshtë, atëherë mund të shohim shpërthime të tilla.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT