Ja çfarë e pret tokën…! Një jetë nënujore (Foto)

Hipoteza nga më të ndryshme janë ngritur për fundin e jetës në tokë, por se si do të jetë ajo ende nuk është arritur një përfundim.
Shumë shkencëtarë mendojnë që fundi i botës do  të vijë nga shkrirja e akujve dhe nga përmbytjet. Sipas shkencëtarëve, shkrirja e akujve në të dy polet do të rriste aq shumë nivelin e oqeaneve sa vetëm majat më të larta të planetit do të qëndronin mbi ujë. Frymëzuar nga kjo hipotezë e ngritur nga shkencëtarët, artisti francez, Francois Ronsiaux ka ndërtuar set fotografik se si e imagjinon ai fundin e botës nën ujë, që është pjesë e një fushate ndërgjegjësimi për ngrohjen globale.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT