Ja çfarë bëri ky person për t’u fshehur nga policia

Për të shpëtuar nga ndjekja e policisë Jose Espinoza ka ngjyrosur fytyrën e tij me ngjyrë të zezë. Kjo ishte një mënyrë që bëri që ai të paguajë më shumë për dënimin e kryer për shkak dhe të veprës së mashtrimit që ai po përpiqte të bënte. “Kamuflimi është i paefektshëm”, citohet të ketë thënë njëri nga oficerët e policisë pas arrestimit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT