Ja 12 pyetje, në të cilat nuk ka përgjigje

1. Nëse ekziston Zoti dhe paraqitet para të gjithëve, a do ta pranojnë me të vërtetë besimtarët si Zot të tyre?

2. Nëse Gjithësia me të vërtetë është krijuar nga Shpërthimi i madh, çka ekzistonte para kësaj?

3. Pse macet gërhasin?

4. Cili është qëllimi i vdekjes?

5. Pse femrat përjetojnë menopauzën, e meshkujt jo?

6. Çka ka në fund të oqeanit?

7. Cili është qëllimi i ekzistimit të çdo gjëje?

8. Nëse gjithçka në univers ndalet, duke përfshirë edhe atomet dhe grimcat, a do të ndalet edhe koha?

9. Si e dimë që ekzistojmë?

10. Çka është ajo që na bën njerëz?

11. Nëse gjithësia është duke u zgjeruar, çka ka jashtë saj?

12. A është plakja e paevitueshme?

- Advertisement -

MË TË FUNDIT