Islamofobia nuk ka vend në Amerikë (Video)

Ndonëse islamofobia  ka shënuar rritje në disa vende, duket se në Shtete e Bashkuara të Amerikës po tregohet e kundërta.

Në një demonstrim të bërë nga disa të rinj në Amerikë, ku shihet një person duke praktikuar faljen e namazit në rrugë, derisa vjen një person tjetër i cili e fyen dhe e provokon për këtë veprim. Kalimtarët e rastit i dalin në ndihmë djaloshit i cili po falej, duke e sulmuar personin i cili po pengonte të riun të kryente ritet fetare.

Reagimet e qytetarëve kanë qenë nga më të ndryshme, në fund të videos mund të shihni se si një reagim ka mund të përfundon në një mënyrë edhe jo të mirë për personin i cili po pengonte të riun të falej në rrugë.

Për të parë reagimet e tyre, shih videon më poshtë:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT