Ish ushtarët e UÇK-së, shfaqen te muri në veri të Mitrovicës (Foto)

Ndërtimi i murit në veri që thellon edhe më shumë ndarjen e qytetit të Mitrovices ka shqetësuar ata që dikur luftonin për lirinë e Kosovës.

Udhëheqësit e shoqatave të dala nga lufta e UCK-së, kanë shkuar sot në veri për të parë nga afër projektin serb që po provokon shqiptarët. Hysni Gucati, kryetar i Organizatës së Veteranëve të Luftës, Faton Klinaku nënkryetar dhe anëtarë tjerë të kësaj organizatë kanë qenë sot atje ku udhëheqës shtetërorë nuk po kanë guxim të shkojnë,raporton Magazina.al

Ata kanë postuar një fotografi të realizuar në afërsi të murit, bashkë me mbishkrimin “te vendi i ngjarjes”. Kjo fotografi më shumë sesa një imazh është mesazh për ata që guxojnë edhe më tej të mendojnë ndarjen e këtij qyteti.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT