Ish Gjenerali Nikolovski: Këta që luftojnë janë të paguar, organizatorit disa punë i dolën nga kontrolli (video)

Ilja Nikolovki, gjeneral në pension i cili në luftën e dytë ishte komadant i korpusit të dytë ë një intervist në kanal 5 dha një analizë të tijën për situatën në Kumanovë intervstë e cila u ndërpre në mes nga televizioni pro qeveritar.
Nuk mund të them pasi nuk kam informacione të mjaftueshme kush janë njerëzit por shjegimi i shum specijalistëve dhe profesionistëve është se po bëhet fjalë për të paguar që është kontradiktore me atë që thotë Qeveria. Në këtë krizë të madhe eknomike në rajon nëse dikush mund të shkoj në Afganistan, Siri dhe vende të tjera shum mëlehtë do të vinte ë luftoj në Maqedoni dhe të tërhiqej. Nuk e di kush është organizatori por si duket disa punë i dolën nga kontrolli. Interesi kombëtar i shqptarëve në Kosovë dhe Maqedoni nuk është të bëjnë luftë, u shpreh gjenerali Nikolovski videoja e të cilit u fshi nga tv kanal 5./klan.mk/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT