Isa Mustafa takon presidentin francez

Në samitin mes vendeve të Ballkanit perëndimor dhe BE-së, pritet që Unioni të caktojë një sërë fondesh për të investuar në infrastrukturën e vendeve të rajonit.

Gjatë qëndrimit në Francë, kryeministri Isa Mustafa është pritur në një takim nga presidenti francez, Francois Hollande.

Takimi është zhvilluar në pallatin Elize dhe në fokus ka patur marrëdhëniet mes dy vendeve, me theks të veçantë tek ato në fushën e ekonomisë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT