Isa Mustafa emëron edhe katër zëvendësministra të rinj

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, në koordinim me partnerin e koalicionit qeverisës nga Partia Demokratike e Kosovës, Hashim Thaçi, ka marr vendim që ta emëroj Rexhep Hotin zëvendësministër të Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Hajredin Hysenin zv/ministër për Shërbime Publike, Avni Kastratin zv/ministër për Tregti dhe Industri si dhe Ferat Shalën, zv/ministër për Mjedis dhe Planifikim Hapësinor.
Siç raporton Gazeta Tribuna, katër të emëruarit edhe më herët kanë qenë në pozicione të larta politike, qoftë si deputetë, qoftë si pjesë e ekzekutivit.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT