Isa Boletini ishte martuar 3 herë, kishte 9 djem dhe 5 vajza

Gazmend Boletini, pjesëtar i familjes së Boletinëve e ka treguar historinë e familjes së Isa Boletinit dhe ka thënë se nga tri martesa që kishe ka pasur 9 djem dhe 5 vajza.

Më tej ai ka treguar se vendi ku tani gjendet trupi i Isa Boletinit ishte njëri ndër vendet më të preferuara të këtij të fundit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT