IPK shënon përvjetorin e 10-të

Inspektorati Policor i Kosovës do të mbajë një ceremoni me rastin e shënimit të përvjetorit të dhjetë të IPK-së.

Në këtë aktivitet pritet të marrin pjesë përfaqësues të lartë të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare si Ministri i Punëve të Brendshme z. Skënder Hyseni, Drejtori i  Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni, përfaqësues të ICITAP-it, OSBE-së, DCAF-it, etj.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT