iPhone 7 Plus në listën e telefonave më të mirë

Tani keni zgjedhjen për të vendosur për një iPhone të përsosur.

iPhone 7 Plus po cilësohët si një nder telefonat më të përshtatshëm.iPhone 7 Plus vjen më dimensione 158.2x 77.9×7.3 si dhe më OS-iOS 10.

Madhësia 5.5 inch dhe bateri 2900mAh me një kamerë 12MP+ 12MP si dhe kamera përpara 7MP.

Ajo qfarë e bën të veqantë është rezistenca ndaj ujit dhe pluhurit.

iPhone 7 Plus vjen me një çmim prej 930.00 $.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT