iPhone 6 s në shtator

Kompania e njohur Apple do të nxjerr në shitje modelin më të ri të telefonave të mençur të iPhone 6s.

Ky model besohet se do të jetë në dispozicion për publikun që nga data 25 shtator, duke ju referuar një burimi të cilin e transmeton krokodili.al, ku sipas një punonjësi të Vodafone në Britani, iPhone 6s do të hidhet në tregun britanik më 25 shtator. Porositjet për këtë telefon do të nisin një javë përpara, më 18 shtator. Meqë SHBA-ja dhe Anglia janë pjesë e të njëjtin grup të tregjeve që marrin zakonisht të parët telefonat inteligjentë, mund të themi me siguri se iPhone 6s do të hidhet në tregun amerikan me 25 shtator.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT