“Intervistë me Zotin” (Video)

Shtëpia filmike për animacion “Ruthe Cartoons” ka krijuar një video të shkurtë, ku janë paraqitur konfliktet, problemet, por edhe flitet për Donald Trump dhe këngëtarë të tjerë botërorë. Gazeta Express ua sjell të përkthyer videon e animuar.

Përmes kësaj interviste të animuar mes një gazetari me Zotin, ky i fundit tregon qëndrimet e tij ndaj njerëzimit dhe ndaj të ashtuquajturve Shteti Islamik të cilët po kryejnë sulmet në emër të tij.

Gazetari: Përshëndetje, sot me mua në intervistë është i pranishëm Zoti

Zoti: Zoti bekon

Gazetari: Zoti e bekoftë Zotin

Gazetari: Zot, ju sot dëshironi të deklaroheni haptazi për çështje të caktuara, për çfarë çështje është fjala?

Zoti: Për gjithçka që ka ndodhur gjatë gjithë këtyre viteve jetesë të njerëzve – për të cilën po fajësohem unë – sulmet, sëmundjet, katastrofat natyrore, unë nuk kam të bëjë me asnjërën prej tyre.

Zoti: E vërteta qëndron se unë nuk kam menduar për Tokën që një kohë të gjatë.

Gazetari: Ju nuk keni menduar fare për neve?

Zoti: Dëgjo, unë e krijova Tokën 4.6 miliardë vite më parë dhe duhet ta dini se universi ka miliarda Toka të tjera. A mendoni ju për pikturën e parë që e keni krijuar gjatë kohës kur keni qenë në kopsht?

Gazetari: Jo

Zoti: Pikërisht, unë që atëherë merrem me gjëra të tjera, e çfarë dëgjoj tani nga ju? Zoti po na dënnon neve me Ebola, Zoti na ka dërguar një shenjë, bile disa njerëz edhe po vrasin në emrin tim, andaj edhe jam i detyruar të ju pyes, çfarë po ndodhë me juve njerëz?

Gazetari: Në rregull, por shumë njerëz në Tokë pyesin, nëse nuk ka Zot që na shikon, atëherë si po ndodhin tërmetet?

Zoti: Sepse pllakat tektonike të Tokës fërkohen mes vete… a nuk e keni pasur vëmendjen për këto gjëra gjatë studimeve në shkollë?

Gazetari: A dëshironi të bëni deklarim tani live?

Zoti: I dashur njerëzim, wazzap! Nuk do të flasë gjatë.

Lerëmni mua jashtë budallallëqeve të juaja. Nuk ju dua më shumë se krijesat e tjera. Mos bëni veprime në emrin tim, sepse nuk më duheni. Nuk më interesojnë emërimet e juaja që i bëni ndaj meje, Allah, Zot, Jehova… Dua t’ua bëjë me dije se unë nuk kam të bëjë me asnjë prej atyre sulmeve e me asnjë prej atyre sëmundjeve që i keni, e gjithashtu nuk kam të bëjë me përformancën e këngëtarit amerikan Kanye West “Bohemian Rapsody”. Gjithashtu mjaftë vrisni njerëz në emrin tim – nëse ka ndonjë njeri që nuk e kisha dashur të jetojë në Tokë, në radhë të parë nuk do ta kisha krijuar.

Gazetari: E logjikshme

Zoti: Edhe një gjë, nëse Donald Trump fiton zgjedhjet për president, do e hedh planetin e juaj në errësirë dhe do e bëj planetin Mars të madhërishëm.

Gazetari: Me gjasë ju keni hequr dorë nga njerëzimi? A është dikush që mund të ju zëvendësoj juve në këtë pozitë?

Zoti: Askush nuk më kujtohet tani

Gazetari: Vërtetë?

Zoti: Jessie J

Gazetari: Më falni, kush?

Zoti: E dua këngëtaren Jessie J. (e këndon këngën e saj “Bang Bang”)

Zoti: Ajo është e mahnitshme, thjeshtë e mahnitshme

Gazetari: Mendova më shumë për njerëzit si Nelson Mandela ose Nëna Terezë?

Zoti: Edhe ata janë të mirë, por Jessie J këndon shumë mirë ….

Shikoni videon për të parë intervistën me Zotin:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT