INTERPOL-i s’merret me Kosovën (Video)

Asambleja e Përgjithshme e INTERPOL-it nuk do të shqyrtojë kërkesën e Kosovës për anëtarësim në këtë organizatë, në sesionin e 84 të saj, që do të fillojë punimet të hënën, në Kigali të Ruandës.
“Nuk ka aplikacione të reja për anëtarësim në INTERPOL, për shqyrtim në Asamblenë e Përgjithshme të 84-të”, është përgjigjur për Tribuna Channel, zyra për medie e INTERPOL-it,.

Por, Shqipe Mjekiqi, këshilltare e ministrit të Punëve të Brendshme, Skënder Hyseni, thotë se kërkesa e Kosovës për anëtarësim në INTERPOL është duke u shqyrtuar.

“Kosova ka aplikuar për anëtarësim në Interpol dhe kjo kërkesë është duke u shqyrtuar”, është shprehur ajo.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT