Interesante: Ylli i bejsbollit fiton 2 milionë dollarë në vit, por jeton në një rulo

Daniel Norris është 21 vjeç dhe njëkohësisht është një yll i bejsbollit. Gjuajtësi i ‘Toronto Blue Jays’, është një nga lojtarët më të famshëm në botë, por zgjedhja e tij është e habitshme.
Jeton dhe fle aty ku i pëlqen, shpesh përballë detit. Gjatë përfundimit të kampionatit stacionohet në  parkinguNorris jeton në një rulo të vitit 1978, një furgon ‘Volksëagen’, të cilin ai e ka quajtur ‘Shaggy”, në nder të personazhit ‘Scooby Doo’. Fiton 2 milionë dollarë në vit dhe mund të bëjë një jetë luksi, por ai preferon që t’ia mbathë nga presioni i sportit, media e fansat. Atij i pëlqen sërfi. n e Ëal-Mart në Florida, dhe brenda rulosë ka gjithçka që i nevojitet për një jetë  ‘në rrugë’.“Nuk kam ndërmend që të ndryshoj mënyrën e të jetuarit sepse njerëzit mendojnë se kjo është e çuditshme. E vetmja gjë që më intereson është që të luaj shumë mirë gjatë sezonit të sportit. Kam nevojë që të bëjë edhe pak aventurë”, thotë Norris.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT