Institucionet tona të angazhojnë kompani me renome, për të rritur prestigjin tonë në arenën ndërkombetare

Shkruan: Fehmi Rama///

Reklamimi ne CNN, Euronews, BBC dhe media me renome botërore i veprimtarisë atdhetare të krerëve te UÇK-së, të cilët po akuzohen nga Gjykata Speciale, është obligim yni moral dhe nacional.
Me këtë do të betonohet e vërteta në opinionin publik ndërkombëtar, të qeveritë e vendeve respektive si dhe të organizata internacionale, se na ishim të shtypurit, kurse Serbia agresori.
Institucionet tona duhet të mbështesin fortë krerët e UÇK-së, të cilët po përballen me Gjykatën Speciale.
Trumbetimi ynë mbetet të përqohet çdo kund, se këta, që po akuzohen ishin të gatshëm, të japin jetën për liri, ndërsa ata që fabrikuan dosje ishin gjelatët, që për një dekadë u turren fqinjëve të tyre me krime dhe terror, mos të harrojmë që na për qindra vjet kemi qenë të shtypur dhe të përsekutuar nga Serbia.