Inferno vazhdim i filmit Kodi i Da Vincit

Është bërë publike ekipi i aktorëve që do të luajnë ne “Inferno” që është vazhdim i filmit të suksesshëm “The Da Vinci Code”.
Filmi “Inferno” që pritet të vjen për publikun më 18 tetor të vitit të ardhshëm, si regjisor dhe producent do të ketë Ron Haward së bashku me Tom Hanks, i cili do të përsëris rolin e Robert Langdon.
Felicity Jones do të luajë rolin e Dr. Sienna Brooks, ndërsa Irrfan Kahn do të luajë rolin e Harry Sims. Omar Sy dhe Sidse Babett, do të jenë po ashtu pjesë e ekipit të aktorëve.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT