Imazhe mahnitëse nga Hëna (FOTO)

Këto janë foto të cilat na sjellin imazhe të Hënës që nuk i kemi parë më parë. Fotot janë shkrepur nga fotografi polak Bartosz Wojczyski, 25 vjeç i cili përdori 32.000 imazhe të ndryshme të sipërfaqes hënore për të krijuar një imazh përfundimtar.

Në këto imazhejanë të dallueshme detaje të mahnitshme të satelitit, si shenjate përplasjeve të meteroidëve dhe shpërthimet vullkanike. Për realizimin e fotove Wojczyskit iu deshën 6 orë punë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT