Imami Musliu: Katolikëve të Llapushnikut unë ua lëshoi tokën (video)

Osman Musliu, imam, ka theksuar se Komuna e Drenasit ka përgjegjësi t’i ndajë pronë katolikëve nëse ka në Llapushnik, në të kundërtën ai ka thënë se është i gatshëm ai me ia lëshua një pjesë në varrezat e tyre dhe madje ai ka shpreh gatishmëri edhe me i varros.
Osmani ka shtuar se prijësit e bashkësive fetare në Kosovë më shumë janë biznesmen se sa prijës fetar në Kosove.
Imami prej Drenasi këto komente i ka bërë në Rrokum Roll në Televizionin Rrokum.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT