Ilustrime shokuese, kjo do të ndodhte nëse njeriu dhe kafsha ndërrojnë rolet (Foto)

Paramendojeni sikur të ishte një univers paralel ku kafshët do të ishin specie dominuese dhe do të na trajtonin ashtu siç i trajtojmë ne ato. E frikshme apo jo?

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

In A Parallel Universe

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT