Ilaçet shkaktojnë dridhjen e duarve

Dridhja e duarve mund të shkaktohet si pasojë e konsumimit të madh të kafesë, apo kur jeni ekspozuar stresit kronik.

Gjithashtu në dridhjen e duarve ndikim kanë dhe ilaçe të ndryshme që mund të përdorim për eliminimin e këtij fenomeni.

Është e rëndësishme që personat, të cilët vuajnë nga diçka e tillë të parandalojnë dridhjen e duarve.

Ekzistojnë shumë njerëz, të cilët vuajnë nga ky problem si pasojë e hershme e sëmundjes së Parkinson-it apo sklerozës multiple.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT