IKSHPK ka regjistruar 53 raste të reja me covid-19 gjatë 24 orëve të fundit.

Pas kësaj, IKSHPK u bën apel thirrje të gjitha bizneseve, gastronomisë që në mënyrë strikte të respektojnë distancën fizike, përdorimin e maskave, dezinfektimin dhe ajrosjen e lokaleve për të pamundësuar kështu përhapjen eventuale të Covid19.

“Apelojmë te qytetarët, bizneset, gastronomia, që në mënyrë strikte të respektojnë distancën fizike, përdorimi i maskave, dezinfektimi dhe ajrosja e lokaleve, duke pamundësuar përhapjen eventuale të infeksionit dhe shmangien e përhapjes në hapësirat e mbyllura”, njofton IKSHPK.

Njoftimi i plotë i IKSHPK-së: