Ia marrin veturën për ta provuar dhe e shesin

    Një person nga Malisheva ka raportuar se dy persona e kanë mashtruar duke i thënë se do ta marrin veturën e tij për ta provuar, por më pas e kanë shitur atë.

    Siç njofton Policia e Kosovës, njëri prej të dyshuarve është invesvituar për tu liruar më pas në procedurë të rregullt.

    Ndërkaq, vetura është gjetur dhe është konfiskuar.

    “Ankuesi mashkull k/shqiptar ka raportuar se dy të dyshuarit meshkuj  k/shqiptarë, duke e mashtruar i  kanë marrë veturën me qëllim për ta provuar dhe më pas e kanë shitur pa dijeninë e tij.

    Policia raporton se vetura e tëhuajsuar është gjetur dhe konfiskuar, ndërsa njëri nga të dyshuarit është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e policisë.